ΥΛΙΚΑ
115 γρ. βούτυρο
115 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα κομμένη σε μικρά κομμάτια
2 αυγά
170 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
60 γρ. ρούμι ή κονιάκ
150-170 γρ. βρώμη τριμμένη στο μίξερ, έως ότου γίνει πούδρα
120 γρ. βρασμένα κάστανα, κομμένα μέτρια
1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180ο
2. Επαλείψτε ένα μέτριο ταψί με μαργαρίνη και αλευρώστε το ελαφρά.
3. Λιώστε το βούτυρο μαζί με τη σοκολάτα σε ένα κατσαρολάκι και προσπαθήστε να μην το κάψετε πολύ.
4. Αποσύρετε τη σοκολάτα στην άκρη για να κρυώσει ελαφρά.
5. Χτυπήστε τα αυγά με τη ζάχαρη, έως ότου γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα.
6. Προσθέστε σιγά σιγά τη σοκολάτα και το ρούμι και ανακατέψτε καλά.
7. Προσθέστε τη βρώμη μαζί με τα κάστανα και ανακατέψτε με μία μεγάλη κουτάλα.
8. Απλώστε το μείγμα στο ταψί, βάλτε το στο κέντρο του φούρνου και ψήστε για 30 λεπτά.
Αφήστε Σχόλιο