ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ξεκινάμε τη συνταγή ρίχνοντας στον κάδο ενός μίξερ τα υλικά. Χτυπάμε έως ότου η ζύμη που θα δημιουργηθεί να ξεκολλάει από τα τοιχώματα του κάδου.
Όταν η ζύμη είναι έτοιμη, τη βγάζουμε από τον κάδο, την πλάθουμε με τα χέρια μας σε μπάλα, την τυλίγουμε κατόπιν με μεμβράνη μαγειρικής και τη βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Μετά από αυτό τον χρόνο, βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο, αφαιρούμε τη μεμβράνη και με ένα μαχαίρι, την κόβουμε σε 4 ίσα τεμάχια.
Παίρνουμε το πρώτο κομμάτι και με τα χέρια μας το πλάθουμε σε μορφή ρολό γυρίζοντάς το στο τραπέζι.
Αφού το πλάσουμε σε μορφή ρολό, το κόβουμε με ένα μαχαίρι σε φέτες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση προκύπτουν περίπου 10 μικρές φέτες ζύμης.
Βάζουμε σε μία λαμαρίνα ψησίματος λαδόκολλα και στρώνουμε τις φέτες από τη ζύμη τις οποίες κόψαμε προηγουμένως με το μαχαίρι.
Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία με τα υπόλοιπα 3 κομμάτια ζύμης.
Το επόμενο βήμα είναι να ψήσουμε τα μπισκότα. Βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο τη λαμαρίνα στους 150 βαθμούς στις αντιστάσεις για 20 λεπτά.
Μετά από το ψήσιμο, τα μπισκότα είναι έτοιμα να τα απολαύσετε.