Ακολουθήστε μας

Η Μουσική Παιδεία μας σήμερα ήταν αφιερωμένη στα τραγούδια της γιορτής του Πολυτεχνείου!! Πολλά τραγούδια που άγγιζαν και αγγίζουν μέχρι σήμερα όλους μας, ο δυναμικός τους στίχος μαζί με τον ρυθμό ξεσηκώνουν και ζωντανεύουν τις μνήμες, ενώ αποτελούν διαχρονικά τραγούδια που έχουμε στην καρδιά μας.

Αφήστε Σχόλιο

Η συγκεκριμένη θεματική ενότητα

αφορά τη μουσική που υπάρχει στον τόπο μας αλλά και σε άλλες χώρες. Στο εργαστήριο αυτό ακούμε και συζητάμε για την κουλτούρα, την παράδοση και τον τρόπο ζωής των λαών της γης μας. Μέσα από τη μουσική «ταξιδεύουμε» σε μέρη της Ελλάδας και όλου του κόσμου, μαθαίνοντας για αυτά και τους ανθρώπους τους. Η μουσική άλλωστε είναι μια γλώσσα παγκόσμια, η οποία συνδέει με ένα τρόπο μαγικό τους ανθρώπους μεταξύ τους. Στόχος είναι να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τα παιδιά τον πολιτισμό, τα ήθη και έθιμα της πατρίδας μας αλλά και του κάθε λαού ξεχωριστά. Έτσι, εμπλέκεται ο ρυθμός και άλλες μουσικές έννοιες με τη διαπολιτισμική εκπαίδευση και τη διαφορετικότητα μέσα σε ένα υπέροχο ταξίδι με πολλαπλά οφέλη για το παιδί τόσο γνωστικά όσο και συναισθηματικά.

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ

Χρήσιμα

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ

Υπάρχει συνεργασία με τη δράση "Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής" για δωρεάν συμμετοχή των παιδιών ηλικίας από 5 έως 12 ετών στα προγράμματα της δομής μας.

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

Διατίθενται ιδιωτικά πακέτα για συμμετοχή παιδιών στα εργαστήρια και στο αναγνωστήριο του ΚΔΑΠ μας.

info_icon_dancing-kids-children-happy_gt

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ωράριο Λειτουργίας
Χειμερινό Πρόγραμμα:
Α’ Βάρδια: 13:30 - 17:30
Β’ Βάρδια: 17:30 - 21:30
Θερινό Πρόγραμμα & Εορτών (Χριστουγέννων- Πάσχα)
Α’ Βάρδια: 07:30 - 11:30
Β’ Βάρδια: 11:30 - 15:30